AP LOGISTIKA, d. o. o. je družinsko podjetje in je v celoti v zasebni lasti. Podjetje je začelo z delovanjem maja 2010 in je zasnovano na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju carinskega posredovanja, saj se zaposleni sicer s tem področjem ukvarjamo že več kot 17 let.

V vseh letih poslovanja si prizadevamo razvijati in ohranjati dobre poslovne odnose z več kot 400 podjetji, ki jih zastopamo. Letno obdelamo okoli 12.000 zadev.
Uspešno izvajamo carinsko posredovanje za vrsto uspešnih večjih, srednjih in manjših podjetij iz Slovenije in iz celotnega področja EU, držav bivše Jugoslavije, drugih držav balkanske regije ter iz Turčije.

Smo zelo prilagodljivi, saj vsi naši sodelavci sproti sledijo spremembam zakonodaje v EU in v državah, s katerimi sodelujemo. Prav tako lahko naše stranke z nami odlično sodelujejo, ker govorimo več tujih jezikov.

Vizija našega podjetja je postati pomemben člen verige urejanja carinske dokumentacije med državami Zahodne Evrope, Balkana in Zahodne Azije.
Prizadevamo si, da naše storitve temeljijo na hitrem, natančnem delu, strokovnosti ter časovni dostopnosti za širši krog poslovnih partnerjev.

Andrej Planinc, direktor